2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Harry Kane: Végig akartunk menni az úton

M4 Sport
Harry Kane, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya csalódottan nyilatkozott a horvátok ellen elbukott világbajnoki elődöntőt követően.
 

Horvátország Perisic és Mandzukic góljával 2–1-re legyőzte Angliát, de aki látta a mérkőzést tudja, mindkét együttes szívét-lelkét kitette a pályára.

„Azt gondolom, a kezünkben volt, nagyon sokat dolgoztunk, a szurkolóink pedig fantasztikusak voltak” – kezdte Kane, majd hozzátette, mindkét csapatnak volt esélye a továbbjutásra, kemény mérkőzés volt és előfordult néhány olyan szituáció, amelyet jobban is megoldhattak volna, de annyira keményen küzdöttek, amennyi az erejükből kitelt. „Nagyon nagyon fáj és jó sokáig fájni is fog természetesen.”

„Szerintem büszkék lehetünk magunkra, fantasztikus utunk volt és tovább jutottunk, mint bárki hitte volna. Így kell néznünk” – mondta az angol csapatkapitány, aki úgy érzi, a második félidőben a bekapott gólig túlságosan óvatosak voltak, azonban utána jól reagálták le a helyzetet, azonban a horvátok ellen nagyon nehéz dolguk volt.

„Végig akartunk menni az úton, megnyerni a tornát, mindenkit büszkévé tenni otthon, de sajnos most kevesebbek voltunk. Fáj, nem nagyon tudok mást mondani.”

Harry Kane a vereség ellenére büszke a fiatal csapatra, amely remek alapokat rakott le az elmúlt két évben Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal és hozzátette, 2020-ban az Európa-bajnokságon megpróbálnak ennél is tovább menetelni.