2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Pogba: Nem hazudok, a 2016-os Eb-döntőre azt hittük, már megnyertük

m4sport.hu/O Jogo
Paul Pogba, a francia válogatottal a világbajnoki döntőre készülő középpályás érdekes és megszívlelendő nyilatkozatot adott a Horvátország elleni finálé előtt.
 

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság a célegyeneséhez érkezett, már csak két mérkőzést élvezhetünk még belőle, a bronzmeccset és a döntőt. Paul Pogba megígérte, hogy a franciák nem csak a cipőjüket fogják kitenni a pályára a horvátok elleni fináléban.

Két évvel korábban, a franciaországi Európa-bajnokságon is eljutott a döntőig a gallok válogatottja, de Párizsban, saját közönsége előtt kikapott az esélytelenebbnek hitt Portugáliától. Az a vereség nagyon mély nyomot hagyott Pogbában és társaiban, akik a vb-döntőt is kiharcolták.

„Nem úgy állunk ehhez a döntőhöz, mint a 2016-oshoz. Már jól ismerem a vereség ízét, gyötrelmesen keserű. Túl messzire jutottunk most ahhoz, hogy ezt elpackázzuk. Nem fogok hazudni, az Eb-n azt hittük, hogy azt a meccset már megnyertük. Amikor Németországot megvertük (az elődöntőben), azt gondoltuk, hogy a döntő is meglesz, miután láttuk, hogy játszik Portugália. Más volt akkor a mentalitás, most nagyon fel vagyunk spannolva, mindent kiadunk, hogy ezt megnyerjük” – mondta Pogba a finálét felvezető sajtótájékoztatón.

Borítókép: Szentpétervár, 2018. július 10. A francia Paul Pogba ünnepel, miután csapattársa, Samuel Umtiti gólt fejelt az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében játszott Franciaország-Belgium mérkőzésen Szentpéterváron 2018. július 10-én. (MTI/EPA/Anatolij Malcev)