Gangl Edina: A nemzetközi kupa miatt van némi hiányérzetem

Az UVSE sorozatban ötödször lett magyar bajnok, a diadalt követően Benczúr Márton vezetőedző a köszönet hangján szólt a klub dolgozóihoz, Faragó Kamilla nagy változásról, míg Gangl Edina hiányérzetről beszélt.

Az újpestiek vezetőedzője, Benczúr Márton a Dunaújváros elleni mérkőzést követően a csapaton túl többek közt a vezetésnek és az utánpótlásban dolgozó szakembereknek is megköszönte az áldozatos munkát.
Az együttes kapusa, Gangl Edina elmondta, rengeteg munkájuk van a bajnoki címben, a szezont tekintve pedig csak a nemzetközi kupa miatt van hiányérzete, no meg azért némi szomorúság is vegyül az örömbe, a következő szezonban ugyanis sokan már nem lesznek a csapat tagjai.
Faragó Kamilla úgy nyilatkozott, nagyot fordult vele a világ. Nem is csoda, nem akármilyen szezonon van túl az UVSE-ben, a nagycsapatban ebben a szezonban kapta meg a lehetőséget, egyből alapember lett, ráadásul Keszthelyi Rita mögött a második legeredményesebb játékosként zárt.

A Dunaújváros pólósa, Gurisatti Gréta csalódott volt az eredmény miatt (11-7), elmondása szerint szerettek volna szorosabb meccset játszani, kiemelte viszont az egész éves edzésmunkájukat, valamint szót ejtett arról is, a rengeteg utazás miatt milyen elképesztően kemény szezonon vannak túl.